HÁMOR VILMOS
www.hamorvili.hu- Valahol olvastam, hogy a jó és a rossz együtt vették ki albérletüket bennünk. Néha érzem is civódásukat. Ha a jó kerekedik felül, mindenkiben és mindenben a szépet, a jót látom, mondhatni, már-már nem is a földön járok, hanem tán húsz-harminc centivel feljebb, ahol pipacsfejek cirógatják talpamat. És bár nincs mindenhol virág, képzeletemnek semmi sem szabhat határt: utamra képzelem őket.

Megjelent a
Mosolyszüret java-borsa

Képgaléria

Szél kedvese

A 2014-es Győri Könyvszalonon a győri szerzők standjának paravánjára kerül a legújabb Vilikönyv, a Mosolyszüret 5. porciójának plakátja... ....ahol kedves emberekkel - Hegyi Erikával, Kokóval és Ámon Évával - kapta lencsevégre Molnár Gyuri. És hamarosan megjelentek dedikáltatásra könyveim visszatérő olvasói. Ámon Laci ecsetjéről vált le a címadó írás ötletadó festménye.
A 2014-es Győri Könyvszalonon a győri szerzők standjának paravánjára kerül a legújabb Vilikönyv, a Mosolyszüret 5. porciójának plakátja.......ahol kedves emberekkel - Hegyi Erikával, Kokóval és Ámon Évával - kapta lencsevégre Molnár Gyuri.És hamarosan megjelentek dedikáltatásra könyveim visszatérő olvasói.Ámon Laci ecsetjéről vált le a címadó írás ötletadó festménye.

Könyvszalon Pódiumszínpadán a 13. könyvemmel - velünk volt Ámon Laci mosolya is. A Szél kedvese 7. oldalára került Szük Norbert rajza a szerzőről. A Szél kedvesével érkezett e világra Marcel, az ötödik unokám. És milyen nagyot nőtt a Póczikbombák című könyvem megjelenésére.
Könyvszalon Pódiumszínpadán a 13. könyvemmel - velünk volt Ámon Laci mosolya is.A Szél kedvese 7. oldalára került Szük Norbert rajza a szerzőről.A Szél kedvesével érkezett e világra Marcel, az ötödik unokám.És milyen nagyot nőtt a Póczikbombák című könyvem megjelenésére.