HÁMOR VILMOS
www.hamorvili.hu- Valahol olvastam, hogy a jó és a rossz együtt vették ki albérletüket bennünk. Néha érzem is civódásukat. Ha a jó kerekedik felül, mindenkiben és mindenben a szépet, a jót látom, mondhatni, már-már nem is a földön járok, hanem tán húsz-harminc centivel feljebb, ahol pipacsfejek cirógatják talpamat. És bár nincs mindenhol virág, képzeletemnek semmi sem szabhat határt: utamra képzelem őket.

Megjelent a
Mosolyszüret java-borsa

Képgaléria

Póczikbombák

A három Póczik testvér Ottó, Józsi és Zoli. A győri MÁV-DAC ificsapata, a kép jobb szélén Póczik A magyar ifiválogatott. A guggoló sorban balról a második Póczik. A Kulákhoz közeli vagongyári pályán 1967. november 22-én, az AC Milan elleni visszavágón Póczik 14 évesen labdaszedő volt...
A három Póczik testvér Ottó, Józsi és Zoli.A győri MÁV-DAC ificsapata, a kép jobb szélén PóczikA magyar ifiválogatott. A guggoló sorban balról a második Póczik.A Kulákhoz közeli vagongyári pályán 1967. november 22-én, az AC Milan elleni visszavágón Póczik 14 évesen labdaszedő volt...

Az 1970-es NB I-es keretből Glázer Robi, Horváth Laci, Póczik Józsi és Baumann János. A Farsang Ferenc vezette 1973-as bronzérmes csapat. Állósorban balról a negyedik Póczik. Az álom valóra vált: válogatott mezben. A Juventus elleni kupameccs 2-1 lett. Dino Zoffot keserítette meg góljával Póczik.
Az 1970-es NB I-es keretből Glázer Robi, Horváth Laci, Póczik Józsi és Baumann János.A Farsang Ferenc vezette 1973-as bronzérmes csapat. Állósorban balról a negyedik Póczik.Az álom valóra vált: válogatott mezben.A Juventus elleni kupameccs 2-1 lett. Dino Zoffot keserítette meg góljával Póczik.

Verebes József vezetőedző 1982-es bajnokcsapata, guggolók közt jobboldalon Póczik Józsi. A beszédes eredményjelző tábla. Irány a zöld gyep a Standard Liège ellen. Az eredmény 3-0 lett az ETO javára. Az 1983-as januári Labdarúgás címlapján az év játékosa.
Verebes József vezetőedző 1982-es bajnokcsapata, guggolók közt jobboldalon Póczik Józsi.A beszédes eredményjelző tábla.Irány a zöld gyep a Standard Liège ellen. Az eredmény 3-0 lett az ETO javára.Az 1983-as januári Labdarúgás címlapján az év játékosa.

Mosolyos pillanatkép ETO-mezben. Másodszor is aranyos lett a Rába ETO. Jobbról a második guggoló Póczik. Antwerpeni mezben, reményekkel tele... Búcsú az NB I-től 1988-ban Mile, Magyar, Póczik, Glázer.
Mosolyos pillanatkép ETO-mezben.Másodszor is aranyos lett a Rába ETO. Jobbról a második guggoló Póczik.Antwerpeni mezben, reményekkel tele...Búcsú az NB I-től 1988-ban Mile, Magyar, Póczik, Glázer.

Fehér Mikit Póczik József szerepeltette először NB I-es mérkőzésen a Debrecen ellen vezetőedzőként. A győri Kis-Szöglet Sport pubban íródott a könyv, a tapétatestű zöld gyep szélén adta-vette a szót a sikeres labdarúgó és a szerző. Póczik Józsi és a szerző a nyomdaillatú könyvekkel a győri Palatia nyomdában (H. Baranyai Edina fotója). Dedikálás a könyvszalonos bemutató végén.
Fehér Mikit Póczik József szerepeltette először NB I-es mérkőzésen a Debrecen ellen vezetőedzőként.A győri Kis-Szöglet Sport pubban íródott a könyv, a tapétatestű zöld gyep szélén adta-vette a szót a sikeres labdarúgó és a szerző.Póczik Józsi és a szerző a nyomdaillatú könyvekkel a győri Palatia nyomdában (H. Baranyai Edina fotója).Dedikálás a könyvszalonos bemutató végén.

Vitray Tamás levele.
Vitray Tamás levele.