HÁMOR VILMOS
www.hamorvili.hu- Valahol olvastam, hogy a jó és a rossz együtt vették ki albérletüket bennünk. Néha érzem is civódásukat. Ha a jó kerekedik felül, mindenkiben és mindenben a szépet, a jót látom, mondhatni, már-már nem is a földön járok, hanem tán húsz-harminc centivel feljebb, ahol pipacsfejek cirógatják talpamat. És bár nincs mindenhol virág, képzeletemnek semmi sem szabhat határt: utamra képzelem őket.

Megjelent a
Mosolyszüret java-borsa

Képgaléria

Csodacsákó

Így kezdődött tavasszal a pinnyédi-híd környékén játszódó mese írása. Papíron hemzsegtek az ötletek, szófordulatok. Tavaszból őszbe! Megkezdték a győri Palatia Nyomdában a 16. Könyvszalonra megjelenő legújabb könyvem nyomtatását. Tar Zoltán gépmester és Kurcsis László grafikusművész megbeszélik az utolsó 		finomításokat. A pillanat, amikor a könyvtervező álma és a valóság találkozik. Kurcsis László kezében a győri meséket tartalmazó kötet néhány szereplője a 		Csodacsákó borítóján.
Így kezdődött tavasszal a pinnyédi-híd környékén játszódó mese írása.Papíron hemzsegtek az ötletek, szófordulatok.Tavaszból őszbe! Megkezdték a győri Palatia Nyomdában a 16. Könyvszalonra megjelenő legújabb könyvem nyomtatását. Tar Zoltán gépmester és Kurcsis László grafikusművész megbeszélik az utolsó finomításokat.A pillanat, amikor a könyvtervező álma és a valóság találkozik. Kurcsis László kezében a győri meséket tartalmazó kötet néhány szereplője a Csodacsákó borítóján.

A kinyomtatott könyvborítók. Hajtogatásra várnak a jóságmeséskönyv kinyomtatott ívei. Két helyszín a csodálatos kalandból: a Párizs melletti Disneyland és a 		Püspökerdő melletti mosoni-dunai holtág. Szivárványos pinnyédi-híd őrzi az első mese szereplőinek lábnyomait.
A kinyomtatott könyvborítók.Hajtogatásra várnak a jóságmeséskönyv kinyomtatott ívei.Két helyszín a csodálatos kalandból: a Párizs melletti Disneyland és a Püspökerdő melletti mosoni-dunai holtág.Szivárványos pinnyédi-híd őrzi az első mese szereplőinek lábnyomait.

A hajtogatógép szaporán ontja a hajtogatott íveket. Kövér István készíti elő a következő munkafolyamathoz a Polgár Krisztinával hajtogatott íveket. Gyűlnek a raklapon a hajtogatott nyomdaillatú ívek. Tar József nyomdavezető a kezdetektől nyomon követi az új 			meséskönyv születését.
A hajtogatógép szaporán ontja a hajtogatott íveket.Kövér István készíti elő a következő munkafolyamathoz a Polgár Krisztinával hajtogatott íveket.Gyűlnek a raklapon a hajtogatott nyomdaillatú ívek.Tar József nyomdavezető a kezdetektől nyomon követi az új meséskönyv születését.

Kiss Gábor gyártáselőkészítő, aki a mesekönyv munkálatait szervezi, 		gondozza. Radek József, a hajdani betűszedő kolléga és barát, a könyveimet készítő Palatia Nyomda ügyvezető igazgatója. Etl Krisztina a cérnafűzőgépnél "varrja" könyvvé a hajtogatott íveket. Varga Balázs a könyvtáblakészítő gépnél indítja a sokadik könyvborítót.
Kiss Gábor gyártáselőkészítő, aki a mesekönyv munkálatait szervezi, gondozza.Radek József, a hajdani betűszedő kolléga és barát, a könyveimet készítő Palatia Nyomda ügyvezető igazgatója.Etl Krisztina a cérnafűzőgépnél "varrja" könyvvé a hajtogatott íveket.Varga Balázs a könyvtáblakészítő gépnél indítja a sokadik könyvborítót.

A beakasztógépnél Kapocsi Attiláné Erika, a présgépnél Lázár Teréz szorgoskodik. Már látni a fényt az alagút végén - madártávlatból. Boldog pillanat az első példányokkal. Szállításra és olvasóra váró könyvek.
A beakasztógépnél Kapocsi Attiláné Erika, a présgépnél Lázár Teréz szorgoskodik.Már látni a fényt az alagút végén - madártávlatból.Boldog pillanat az első példányokkal.Szállításra és olvasóra váró könyvek.

Vajon kik lapozgatják majd? Bali és a Csodacsákós meséskönyv. A mesék és az illusztrációk megszerettetik az olvasást. Vincze Ernőné Judit unokája a Csodacsákós könyvben lévő varázserejű pöttyös fejfedővel.
Vajon kik lapozgatják majd?Bali és a Csodacsákós meséskönyv. A mesék és az illusztrációk megszerettetik az olvasást.Vincze Ernőné Judit unokája a Csodacsákós könyvben lévő varázserejű pöttyös fejfedővel.